FUNCTIONAL AREA

Acasă / Servicii / FUNCTIONAL AREA

Antrenamente intense pentru dezvoltarea mușchilor și a mobilității.
FUNCTIONAL AREA

Iată ce clase de Functional Training ți-au pregătit antrenorii Smartfit:

TRX

Este un program de Group Training, cât și de Personal Training în același timp. Această clasă îți antrenează întregul corp folosind propria greutate și gravitația pentru a efectua sute de exerciții care dezvoltă forța, echilibrul și flexibilitatea simultan. Tu controlezi și hotărăști cât de mare să fie provocarea pentru fiecare exercițiu executat, deoarece poți ajusta pur și simplu poziția corpului pentru a crește sau scădea rezistența.

ULTIMATE TRAINING

Este un antrenament bazat pe exerciții funcționale provenite din diferite ramuri sportive, cum ar fi haltere, gimnastică sau atletism. În cadrul clasei de Ultimate Training se lucrează la intensitate ridicată. Numărul caloriilor arse în timpul W.O.D – ului (work of the day) este foarte mare. Acest program îți îmbunătățește forța și rezistența musculară, cardiovasculară și respiratorie. De asemenea, dezvoltă agilitatea, echilibrul, mobilitatea, flexibilitatea și spiritual competițional.

INDOOR ROWING

Un antrenament pentru toate grupele musculare. Numărul de mușchi antrenați atunci când se lucrează la aparatul de rowing, fac din acesta aparat unul dintre cele mai eficiente pentru arderea caloriilor. Cu acest fel de antrenament, poți să-ți dezvolți mobilitatea și să-ți întărești musculatura. Îți vei tonifia atât musculatura superioară, cât și cea inferioară, în timp ce îți vei ajuta și încheieturile, datorită mișcărilor diverse ce implică acest antrenament.

ANTIGRAVITY YOGA

Combină principiile tradiționale din Yoga cu elemente din gimnastica acrobatică, dans, pilates într-un program de relaxare și tonifiere.

Alte Servicii

FITNESS

FITNESS

VEZI DETALII
ANTRENAMENTE DE GRUP

ANTRENAMENTE DE GRUP

VEZI DETALII
CYCLING

CYCLING

VEZI DETALII
KIDS AREA

KIDS AREA

VEZI DETALII
NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Smartfit!