FITNESS

Acasă / Servicii / FITNESS

În fiecare zi ai ocazia să apelezi la unul dintre instructorii noştri de fitness, pregătiţi să te ajute cu sfaturi de nutriţie şi exerciţii specifice pentru organismul tău şi nevoile tale.
FITNESS

Fitness-ul se referă la ansamblul de exerciții fizice ce au drept scop menținerea unui trup în formă. Fitness-ul este strâns legat de un program de nutriție corect, este un complex de mai multe tipuri de activități, fiind un program adresat tuturor persoanelor!

Îți punem la dispoziție trei centre complet dotate cu aparate Technogym, Pulse Fitness, Rogue, toate de ultimă generație, robuste și cu un design ergonomic. Cu un număr mare de programe şi profiluri presetate, aparatele oferă o gamă variată de antrenamente pentru performanțe și rezultate excelente. Te așteptăm cu biciclete verticale și orizontale, steppere, cross trainere, aparate pentru spate, piept, brațe, abdomen, dar mai bine te lăsăm pe tine să le descoperi!

Alte Servicii

ANTRENAMENTE DE GRUP

ANTRENAMENTE DE GRUP

VEZI DETALII
CYCLING

CYCLING

VEZI DETALII
FUNCTIONAL AREA

FUNCTIONAL AREA

VEZI DETALII
KIDS AREA

KIDS AREA

VEZI DETALII
NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Smartfit!