CYCLING

Acasă / Servicii / CYCLING

Te invităm să încerci cea mai spectaculoasă experiență de indoor cycling din România!
CYCLING

Cycling-ul sau group cycle este o formă de exercițiu cardio de grup, bazat pe simularea unor situații reale din ciclism, cum ar fi urcarea dealurilor sau sprinturile. Clasa de cycling se desfășoară pe ritm de muzică, iar instructorii noștri specializați te motivează în permanență spre mărirea efortului și a ritmului de pedalare. Acest tip de program este excelent pentru creșterea rezistenței tale fizice și pentru eliminarea stresului.

Sălile pentru clasele de cycling sunt dotate cu 35 de biciclete de ultimă generație IC7 de la Team ICG, gândite să facă față celor mai exigente cerințe.

RIDE.
EVERYWHERE.
ANYTIME.

Te invităm să încerci cea mai spectaculoasă experiență de indoor cycling din România; o cale de a pedala pe cele mai impresionante trasee din lume, de la terenul dur al munților cu panorame minunate ori uimitoarele canioane, până la peisajele urbane ale celor mai frumoase orașe din lume, prin utilizarea sistemului virtual myride+ disponibil în România doar la Smartfit Studio.

Alte Servicii

FITNESS

FITNESS

VEZI DETALII
ANTRENAMENTE DE GRUP

ANTRENAMENTE DE GRUP

VEZI DETALII
FUNCTIONAL AREA

FUNCTIONAL AREA

VEZI DETALII
KIDS AREA

KIDS AREA

VEZI DETALII
NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Smartfit!