ANTRENAMENTE DE GRUP

Acasă / Servicii / ANTRENAMENTE DE GRUP

Antrenamentele de grup sunt mai distractive decât orice alt tip de antrenament. Exercițiile se realizează pe muzică motivantă, ai tot sprijinul comunității participante, sunteți „parteneri de suferință” și vă bucurați împreună de reușite. Atmosfera este foarte dinamică, iar la finalul antrenamentului, ieși cu zâmbetul pe buze!
ANTRENAMENTE DE GRUP

Atunci când vine vorba despre antrenamente group, ai o mulțime de variante dintre care să alegi, în funcție de preferințele și de obiectivele tale. De asemenea, poți mereu accepta noi provocări și încerca antrenamente noi.

La Smartfit Studio, regăsești în program 6 antrenamente de grup marca Les Mills, apreciate la nivel mondial.

Iată care sunt antrenamentele de grup de care te poți bucura în cadrul studioului nostru:

 

BODYPUMP

Un antrenament destinat tuturor, indiferent de nivelul de pregătire fizică.  Folosind greutăți de la mici la medii și executând un număr mare de repetări, acest program oferă un antrenament corporal total, care ajută la tonifierea musculaturii și la arderea unui număr mare de calorii.

 

BODYBALANCE

Un antrenament care îmbină elemente de Yoga, Pilates și Tai Chi. Acesta îmbunătățește flexibilitatea corpului, dezvoltă musculatura care susține coloana vertebrală (CORE muscles) și te ajută să te eliberezi de stres.

 

BODYATTACK

Un antrenament atletic intens, de tip funcţional, care solicită, în principal, capacitatea cardiovasculară şi anduranţa musculară. Mişcările inspirate din atletism, precum alergările, fandările şi săriturile, sunt combinate cu exerciţii de forţă, iar totul se desfăşoară pe cea mai nouă şi energizantă muzică din topurile internaţionale.

 

LES MILLS GRIT

Un antrenament de tip HIIT (interval de înaltă intensitate), care constă în reprize scurte de exerciții la intensitate foarte mare, urmate de perioade de revenire. Motivația în timpul acestui antrenament vine din dorința de a-ți testa limitele fizice și psihice.

 

SH’BAM

SH’BAM este combinația perfectă dintre mișcările de dans simple dar, în același timp, provocatoare și cele mai noi melodii, unde se pune accentul mai mult pe distracție, decât pe o execuție perfectă a pașilor. Oricine poate dansa SH’BAM!

 

BODYCOMBAT

BODYCOMBAT este un antrenament inspirat din diverse ramuri ale artelor marțiale, care se desfășoară pe muzică motivantă. Devii mai puternic cu ajutorul loviturilor de brațe și picioare, în timp ce capacitatea ta cardiovasculară se îmbunătățește, iar forța zonei core crește foarte mult.

 

BOOTY XPRESS

Acest antrenament se axează pe tonifierea musculaturii trenului inferior (fesieri, adductori, abductori și coapse). Echipament: saltea ,discuri ,gantere.

 

ABS XPRESS

Acest antrenament se axează pe tonifierea musculaturii abdominale. Tip de exerciții: ridicări trunchi, ridicări picioare, planșă. Echipament: saltea,discuri, gantere.

 

YOGA

Clasa presupune realizarea diferitelor combinații de asane (poziții de yoga), care presupun forță, echilibru, coordonare și controlul respirației. Îmbunătățește mobilitatea, echilibrul și postura, tonifiază și alungește musculatura. De asemenea, sesiunile de yoga induc o stare de bine, reduc stresul, anxietatea, insomnia, depresia și durerea de spate.

Alte Servicii

FITNESS

FITNESS

VEZI DETALII
CYCLING

CYCLING

VEZI DETALII
FUNCTIONAL AREA

FUNCTIONAL AREA

VEZI DETALII
KIDS AREA

KIDS AREA

VEZI DETALII
NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Smartfit!