Smartfit Studio 1

Acasă / Cluburi / Smartfit Studio 1

Deschis în anul 2011, primul studio Smartfit se întinde pe o suprafață de 1.500mp și include o zonă Fitness, o sală de Aerobic, o sală de Indoor Cycling, o zonă de Functional Training și saună.

1.500


Metri pătrați

2


Săli de group fitness

1


Saună
LIVE THE

SMARTFIT STUDIO EXPERIENCE

Smartfit Studio 1 oferă servicii de fitness, Personal Training, o varietate de antrenamente de grup coordonate de instructori specializați, antrenamente de Indoor Cycling, clase pentru copii, servicii de masaj și o zonă de relaxare.

FITNESS

FITNESS

În fiecare zi ai ocazia să apelezi la unul dintre instructorii noştri de fitness, pregătiţi să te ajute cu sfaturi de nutriţie şi exerciţii specifice pentru organismul tău şi nevoile tale.

VEZI DETALII
ANTRENAMENTE DE GRUP

ANTRENAMENTE DE GRUP

Antrenamentele de grup sunt mai distractive decât orice alt tip de antrenament. Exercițiile se realizează pe muzică motivantă, ai tot sprijinul comunității participante, sunteți „parteneri de suferință” și vă bucurați împreună de reușite. Atmosfera este foarte dinamică, iar la finalul antrenamentului, ieși cu zâmbetul pe buze!

VEZI DETALII
CYCLING

CYCLING

Te invităm să încerci cea mai spectaculoasă experiență de indoor cycling din România!

VEZI DETALII
FUNCTIONAL AREA

FUNCTIONAL AREA

Antrenamente intense pentru dezvoltarea mușchilor și a mobilității.

VEZI DETALII
MOMENTE SMARTFIT

GALERIE FOTO

Smartfit Studio 1 înseamnă mai mult decât antrenamente, înseamnă oameni minunați, distracție și o mulțime de momente deosebite.

Instructorii specializați

ECHIPA NOASTRĂ

Toți instructorii Smartfit sunt experți și coordonează clase de antrenamente de grup gândite special pentru membrii noștri. Pentru antrenamente speciale, instructorii noștri oferă și sesiuni de Personal Training care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire.

Alexandru Steleac

Alexandru Steleac

Claudia Ildiko Ghera

Claudia Ildiko Ghera

Cristian Totoroanță

Cristian Totoroanță

Daniel Mihalte

Daniel Mihalte

Vlad Clenciu

Vlad Clenciu

Sorin Cazacu

Sorin Cazacu

NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Smartfit!