Find YOUR GREATNESS

Acasă / Noutăți / Find YOUR GREATNESS

Program gratuit de remodelare corporală.
Find YOUR GREATNESS

06


IUL


2020

Find YOUR GREATNESS

Ce înseamnă programul #FindYourGREATNESS ediția 2020?

 

Echipa Smartfit a conceput un program de trei luni în cadrul căruia participanții vor pierde kilograme și centimetri câștigând în schimb încredere de sine și sănătate.

Remodelarea corporală înseamnă efortul de transformare a formei fizice prin sport, dietă și adoptarea unui stil de viață echilibrat. Credem că oricine, indiferent de kilogramele acumulate, are șanse să obțină un corp cu proporții armonioase, dacă are voință și este dispus să își asume antrenamente regulate și o alimentație sănătoasă. 

 

Ce cuprinde programul #FindYourGREATNESS ediția 2020?

 

- 12 săptămâni cu antrenamente personale coordonate de un instructor fitness #Smartfit;

- Workshop-uri de nutriție, consiliere nutrițională și strategii pentru corectarea pe termen lung a obiceiurilor alimentare, activități  coordonate de nutriționistul Sebastian Catana;

- Suport psihologic și workshop-uri privind psihologia alimentației.

 

Înscrierile se fac AICI.

Perioada de înscriere: 07-15 iulie 2020.

Persoanele selectate vor fi anunțate în data de 17 iulie 2020.

 

Programul este complet gratuit, participanții nu achită nicio taxă, accesul nu este condiționat de plata unui abonament, a unor servicii sau produse. 

 

Condiții de participare 

 

Pentru a putea intra în program, IMC-ul beneficiarului (Indicele de Masă Corporală) trebuie să fie egal sau mai mare de 30. Îți poți calcula IMC-ul aici: https://www.iowemed.ro/verifica-ti-sanatatea/calculator-imc

Participanții înscriși în program trebuie să nu mai fi participat în prima ediție Find Your Greatness sau în alte concursuri de slăbit marca Smartfit.

Participanții acceptă monitorizarea și documentarea transformărilor corporale prin care trec, sunt de acord cu înregistrarea datelor legate de progresul obținut în cadrul programului și își dau acceptul pentru publicarea de imagini, video-uri sau testimoniale care îi implică, cu scopul de a demonstra modul de funcționare al programului. Se vor face poze ale participanților înainte și după finalizarea programului, se vor publica rezultatele obținute de aceștia (kilograme, centimetri, progrese obținute din punct de vedere al rezistenței, forței, vitezei  etc).

 

Echipa Smartfit își rezervă dreptul de a selecta dintre aplicanți în cazul în care numărul celor care doresc să participe este mai mare decât locurile disponibile prin program. 

 

Profilul participantului la programul #FindYourGREATNESS? 

 

- este dispus să se antreneze de cel puțin 3 ori pe săptămână și să pună în practică cerințele și recomandările instructorului de fitness;

- înțelege importanța efortului fizic în remodelarea corporală (nu avem o pastilă magică pentru slăbire);

- acceptă reducerea porțiilor de mâncare;

- renunță la fast food, băuturi alcoolice, carbogazoase și categoriile de alimente considerate a fi nesănătoase;

- înțelege disciplina unui program coordonat de o echipă de specialiști și apelează la aceștia atunci când trece prin momente dificile sau de blocaj psihologic;

- se simte motivat să reprezinte un model sau o sursă de inspirație pentru alte persoane care vor să își transforme corpul prin sport.

 

De ce oferim un program gratuit de remodelare corporală?

 

Credem că sportul poate schimba vieți și cu certitudine, le poate prelungi. La Smartfit avem instructori fitness atât de buni și o ofertă de activități sportive atât de variată încât acceptăm orice provocare și spunem, fără falsă modestie, că suntem cel mai potrivit partener pentru o remodelarea corporală sănătoasă și de durată. Acolo unde e voință nu există situații imposibile, așa că, garantăm transformări cu zâmbetul pe buze alături de o echipă de profesioniști. De asemenea, știm că pentru schimbarea stilului de viață e nevoie de susținere și de bani, două aspecte care lipsesc unor persoane care au nevoie de ajutor. Lor vrem să le demonstrăm că se poate, că există sprijin pentru sănătate pentru ca, apoi, când vor fi bine, să îi încurajeze și pe alții să aleagă calea sportului și a echilibrului.  

 

Mesajul lui Cosmin Șorban, inițiatorul programului #FindYourGREATNESS și acționar majoritar al centrelor Smartfit 

 

„Acum 9 ani am pornit la drum motivați de dorința de a schimba percepția timișorenilor față de serviciile de fitness existente pe piața din Timișoara a anilor 2011. Astăzi, după multă experiență acumulată și zeci de parteneriate de succes, venim în fața timișorenilor cu servicii specializate și concepute cu profesionalism. Să fii #smart înseamnă să adopți soluția optimă pentru atingerea obiectivului, oricare este acesta, reducerea greutății, tonifierea, condiția fizică îmbunătățită, creșterea masei musculare și să accepți ajutorul profesioniștilor. Succesul membrilor comunității este și succesul nostru, iar programul #FindYourGREATNESS este special conceput pentru a maximiza rezultatele și a minimiza eșecul în astfel de încercări."

 

Cum au văzut participanții prima ediție a programului #FindYourGREATNESS din anul 2019?

 

"Aceste 3 luni au venit cu o nouă experiență pentru mine. Acum 3 luni, am venit hotărâtă să reușesc să învăț ceea ce trebuie să fac pentru ca să mă simt bine în pielea mea. Nu m-am așteptat să fie atât de greu, dar în același timp, atât de plăcut. Au fost momente bune și rele, momente în care am cedat, dar de fiecare dată, instructorul meu a fost lângă mine, m-a încurajat, m-a susținut și ceea ce a fost cel mai important, a avut încredere în mine.” (Loredana)

 

„Acest program mi-a deschis apetitul pentru mișcare și mi-a oferit dorința de a fi tot mai activ și mai sănătos. Mi-am descoperit competitivitatea și ambiția. Doresc să vă mulțumesc tuturor implicați în program!” (Liviu)

 

„Pentru mine, această oportunitate a însemnat foarte mult. Este un nou început. Chiar dacă am început temătoare, fără încredere că se va întâmpla o minune, iată-mă la sfărșitul programului, încrezătoare, mai puternică și, cel mai important, mai slabă!  ” (Corina)

 

„Pentru mine, această experiență la Smartfit a fost și va rămâne unică. Au fost 3 luni de încercări, de ambiții, de renunțări, de motivări și am reușit să trec peste toate deoarece am avut lângă mine un instructor care m-a motivat în totalitate. Smartfit, fii cel mai bun în continuare! Mulțumesc pentru tot!” (Ioana)

 

„Acest program, pentru mine, a însemnat o trezire din ispite și din somn, al corpului și a proprii conștiințe. Am realizat că niciodată nu e prea târziu să realizezi o dorință, aceea de a păși din nou pe un drum numit SĂNĂTATE. Gândul că toată munca, sudoarea și efortul depus, duce la o viață mai sănătoasă, la îndeplinirea unor visuri (mărimi mai mici la haine, somn mult mai odihnitor, creșterea încrederii de sine) a făcut ca aceste 3 luni de program să îmi „repornească” anumite ambiții, deoarece încrederea în forțele proprii a crescut.” (Ana-Maria)

 

Prima ediție a programului #FindYourGREATNESS, cea din 2019, s-a dovedit a fi un real succes, cu o rată de abandon foarte mică, 32 de persoane din 36 reușind să facă o schimbare majoră în viața lor.

 

Participanții din cadrul programului au fost diferiți din multe puncte de vedere, din cel al profesiei, al vieții cotidiene, al vârstei, al numărului de kilograme și al factorilor care au dus la acumularea kilogramelor în plus, însă, cu toții au fost motivați de atingerea aceluiași obiectiv: un stil de viață sănătos și un corp cu proporții armonioase.  

 

Rezultatele participanților au fost și ele extrem de diferite, în funcție de motivația și implicarea fiecăruia de pe parcursul celor 3 luni de program.

 

Spre exemplu, la categoria masculin, rezultatele cele mai bune au aparținut unui participant care a reușit să slăbească aproape 24 kg, ajungând astfel de la greutatea de 140 kg, la 117, 9 kg. În cazul acestuia, bodyfat-ul pierdut raportat la greutatea inițială a fost de 9,38.

 

La categoria Feminin, cele mai bune rezultate le-a dobândit o participantă care a rămas și ea motivată până la finalul programului, reușind să slăbească aproape 19 kg, având greutatea inițială 109,3 kg, iar cea finală, 90,9. Bodyfat-ul pierdut raportat la greutatea sa inițială a fost de 9,07.

 

#FindYourGREATNESS a reușit să motiveze chiar o întreagă familie deoarece mama unuia dintre participanți s-a înscris în program pentru a-l motiva și mai mult pe băiat. Amândoi au rămas fideli instructorilor care i-au îndrumat și care i-au ajutat pe parcursul programului să obțină rezultate, iar în prezent, cei doi se antrenează în continuare. 

Mulți dintre participanți au ales să rămână pe drumul început odată cu programul nostru. Find Your Greatness a schimbat mentalități, stiluri de viață și a adus oameni împreună.

 

SEBASTIAN CĂTANĂ - nutriționist-dietetician

Sebastian Catană este nutriționist-dietetician, fiind absolvent al specializării Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara.

Sebastian este fondatorul programului Meta Sana, formator pentru tehnicieni nutriționiști și colaborator al asociației Spheres.ro. Organizează seminarii de nutriție la diverse companii din Timișoara (sebastiancatana.ro), fiind totodată și motorul din spatele conceptului de catering Sapiens Smart Food (foodsapiens.ro).

Pasiunea și implicit, activitatea principală pe care o desfășoară, este în sfera educației și a informării publicului cu privire la importanța alimentatiei sănătoase. Scopul lui Sebastian este promovarea informațiilor bazate pe dovezi cu adevărat utile, pentru a reduce confuzia creată de valul crescător al informațiilor false și nefondate științific din acest domeniu. Își dorește să reducă nesiguranța și anxietatea la nivelul deciziilor și al comportamentului alimentar al fiecăruia dintre noi. În viziunea lui, lipsa educației nutriționale este principalul motiv pentru existența dietei extreme, iar abordările nutriționale nefondate, pur comerciale, sunt cel mai adesea inutile și uneori chiar dăunătoare pe termen lung.

"Nutritia trebuie privită drept cultură generală, o unealtă accesibilă oricui și ușor aplicabilă. Numai așa va putea crește calitatea vieții prin optimizarea nivelului de sănătate și prevenția multor boli cronice, elemente esențiale în construirea unei comunități funcționale."

 

DANIELA ZGARGEA - psiholog

Daniela este psiholog și a absolvit Universitatea Titu Maiorescu din București, cu specializarea în psihoterapie sistemică de familie și cuplu.

Este trainer și organizează workshopuri de dezvoltare personală.

În urma experienței de peste 7 ani în coordonarea propriei echipe, Daniela a conștientizat că pentru dezvoltarea noastră armonioasă ca indivizi, este esențial să creștem din punct de vedere personal, să învățăm să ne cunoaștem și să identificăm nevoile vieții, cu adevărat importante.

De aici, orientarea ei către această carieră și dorința de dezvoltare.

   

 

CITEȘTE ȘI DESPRE

Clase de box

Clase de box

Începuturile Indoor Cycling-ului

Începuturile Indoor Cycling-ului

Clase de Yoga

Clase de Yoga

Smartfit Summer School

Smartfit Summer School

NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Smartfit!